37 Fantastiska Presenter till Hundägare & Hundar 2024

Observera att vissa länkar på vår webbplats kan vara affiliatelänkar, vilket innebär att vi får provision på ditt köp. Det låter oss fortsätta skriva artiklar som är gratis att läsa! Du kan läsa mer om vår recensionsprocess här.

Behöver du en present till hunden eller hundälskaren i ditt liv? Då har vi det du behöver!

Vi har samlat en samling fantastiska presenter till fyrfotare och deras ägare, med produkter från nästan alla tänkbara kategorier.

Så oavsett om du vill ha något för att hjälpa en ny hundägare medan den lär sig de nya rutinerna eller bara något att skämma bort din egen hund, bör du hitta många bra idéer nedan.

Kolla in dem!

Nedan är några av våra favoritpresentidéer (utan inbördes ordning) – fortsätt läsa för vår fullständiga lista!

Snabbval: Bästa presenterna till hundägare

 • Petcube Bites 2. [Bäst för tekniknördar] Denna digitala hundkamera erbjuder högkvalitativ HD-video, en tydlig och skarp 2-vägsmikrofon, plus möjligheten att fotografera godsaker till din hund från kamerans följeslagare-app!
 • Personligt rullkoppel. [Bästa presenten till nya hundägare] Skapa ett personligt hundkoppel med unika motiv för att verkligen sticka ut bland vännerna!
 • Bob-A-Lot. [Bästa pusselleksak för nybörjare] Perfekt för alla hundar som är nybörjare med pusselleksaker, den här leksaken erbjuder mental och fysisk stimulans för hundar medan de äter, och har en justerbar svårighetsgrad.
 • Stort hundgosedjur. [Bäst för ägare med barn] Inget kan ersätta en riktig hund, men ett stort hundgosedjur är nog det närmaste man kan komma. Det här gosedjuret passar perfekt för såväl hundägare som de som inte skaffat hund än.
 • Hundvattenflaska. [Bäst för aktiva hundägare] Gör vandringarna och de långa promenaderna med hunden till en bekvämare stund med hjälp av denna ultimata vattenflaska för hundar.
 • Sleepypod Hundresväska. [Bäst för resälskare] För den som älskar att resa och vill ta med hunden är detta den perfekta väskan att investera i.

Bästa presenterna till hundägare och hundar 2024

Personligt rullkoppel

Personligt rullkoppel

Har du någonsin drömt om att ha ett personligt koppel? Det har jag med, och nu har du möjligheten!

Detta rullkoppel erbjuder ett anpassat tryck så att du själv kan välja hur det ska se ut. Det kan vara bilder på hunden, eller varför inte hundens namn eller smeknamn? Låt kreativiteten flöda och gör promenaderna till något du faktiskt längtar till!


Petcube Bites 2 Hundkamera

Petcube Bites 2 Hundkamera

Denna funktionsspäckade hundkamera håller koll på din hund när du är borta. Prata med hunden, streama live och släng till och med dina hundgodis via appen.

Petcube Bites 2 Hundkamera är en imponerande del av hundteknologi – dels hundkamera, dels godisdispenser, Pet Cube låter dig hålla ett öga på din hund när du är borta och dela ut godsaker med en knapptryckning via medföljande smartphone-app.

Den har några riktigt episka funktioner som:

 • En svepkontrollerbar godis-kast-funktion som låter dig kasta din hunds godis över olika avstånd beroende på styrkan på ditt svep.
 • Möjligheten att ställa in automatiska godisdispenseringstider så att din hund får regelbundna mumsbitar hela dagen.
 • En tvåvägsljudfunktion som låter dig prata med din hund och ge lugnande ord av trygghet om han verkar stressad.
 • En nattlägesfunktion som gör det enkelt att se din hund, även när ljuset är svagt.
 • Delningsfunktion som låter dig visa din hunds liveflöde för vänner, familj eller till och med allmänheten (du kan också hålla det helt privat om du föredrar det).
 • Möjligheten att använda dina egna hundgodisar, istället för att behöva köpa specialgodis för att använda kameran!
 • 1080P HD-video med vidvinkelvy, som använder 160-graders vidvinkelobjektiv så att du kan se exakt vad din hund håller på med.
 • En 4x zoomfunktion så att du kan se din hund i alla detaljer du vill.
 • Alexa Assistant är inbyggd!

Du kan till och med ställa in Petcube för att automatiskt upptäcka när din hund skäller (mot en extra prenumerationsavgift) och skicka ett pushmeddelande till din telefon så att du kan gå in på appen och se vad som händer med hunden.

Ja, Petcube 2 är en imponerande del av husdjursteknik – och den är en fantastisk present till en hundägare eller till din egen hund!


Kudde med hundmotiv

Kudde med hundmotiv

Letar du efter något som både du och din hund kan använda tillsammans? Då är denna kudde med ett kraftfullt hundmotiv det perfekta valet.

Denna kudde är gjord i ett hållbart material och finns i två storlekar. Det är bekvämt för både hund och människa att ligga på. Helt klart en väl värd investering för soffan eller sängen där du kan gosa med hunden!


Hundlampa LED

Hundlampa LED

Detta lysande hundhalsband är precis grejen för hundar och ägare som älskar att gå i skymning och gryning när det är mörkt ute!

Lys upp ditt grannskap med detta roliga och flashiga LED-hundhalsband! Med flera neonfärger och storlekar att välja mellan kan du välja den som bäst matchar din hunds personlighet.

Det här halsbandet är mer än bara roligt och blinkande – det förbättrar också avsevärt din hunds säkerhet när du är ute på nattpromenader, eftersom det lysande halsbandet ser till att din hund förblir synlig för både fotgängare och bilister.


Nina Ottosson Interaktiva Pusselhundleksaker

Nina Ottosson Interaktiva Pusselhundleksaker

Dessa hundpusselleksaker finns i en rad olika utföranden och svårighetsgrader för oslagbar hundanrikning!

Nina Ottoson är utan tvekan det största namnet i hundpusselleksaksvärlden. Med flera rader av hundhjärnförstärkande leksaker finns det många alternativ beroende på din hunds skicklighetsnivå.

Men om du precis har börjat, är leksakerna på nivå 1 (som den på bilden ovan) lätta nog för de flesta hundar att få kläm på!


PetSafe Smart Feed Automatisk Hundmatare

Programmera ditt husdjurs matningsschema och se hur de äter!

Du kanske alltid är på språng, men det borde inte betyda att hunden måste gå hungrig! Den här fjärranslutna husdjursmataren från PetSafe låter dig mata din älskade hund genom att enkelt logga in på den medföljande appen och trycka på matningsalternativet.

PetSafe Smart Feed Automatisk Hundmatare

Du kan också ställa in schemalagda matningstider – eller till och med dispensera hundens föda i upp till 12 minimåltider, vilket är bra för hundar som slukar sina måltider för snabbt!

Du får till och med ett meddelande när ditt husdjur matas, matnivån är låg eller mataren är tom, vilket ger dig full insikt i hur hunden äter även fast du inte är hemma!

Maxstorleken som ryms i behållaren är 5 liter, så hundar av alla storlekar kan dra nytta av att använda denna matare!


Flirtpole – Utmärkt för hundar med hög jaktinsikt

Denna flexibla flirtpole är perfekt för hundar som blir galna och jagar efter ekorrar och djur.

Flirtpole - Utmärkt för hundar med hög jaktinsikt

Flirtpoles tilltalar samma typer av hundar som gillar lure coursing, eftersom de använder samma koncept. Men istället för att använda ett motoriserat djur för att få din hund i rörelse, viftar du med leksaken fram och tillbaka genom gräset som hunden kan jaga.

Flirtpoles är i grunden gigantiska, hållbara kattleksaker för hundar. Dessa leksaker är särskilt tilltalande för terrier och brukshundar som avlats för att jaga och fånga små byten.

Om du letar efter sätt att bränna bort en hunds överflödiga energi, pröva definitivt flirtpoles – vissa hundar blir galna för det här spelet!

Det är också en bra leksak för barn att använda med hundar, eftersom barn kan leka med en hund medan de fortfarande håller händerna ur vägen på ett säkert sätt.


Outward Hound Hide A Squirrel - För lite extra skoj

Outward Hound Hide A Squirrel – För lite extra skoj

Hundar blir galna för denna roliga uppstoppade pusselleksak, där du kan stoppa in ekorrarna i stocken och låta din hund dra ut dem!

Det finns en anledning till att detta är så många hundars favoritleksak! Hundar som älskar att jaga byten eller gräva kommer att älska denna leksak, som har flera mjuka, pipiga ekorrar som kan döljas inuti en uppstoppad trädstubbe.

Hundar måste ta tag i ekorrarna och dra ut dem!

Detta är en av våra favoritpusselleksaker som inte kräver någon mat för att fortfarande vara otroligt rolig och stimulerande för hundar.


Personlig namnbricka för hunden

Personlig namnbricka för hunden

Hundhalsband kanske inte är det roligaste att få, men en personlig touch på den gör det hela så mycket roligare. Här har du möjligheten att skapa en personlig namnbricka som går att fästa på hundhalsbandet – som gör dig unik framför alla andra hundägare du möter.

Det finns både hundbensform och rund platta att välja på, och texten är upp till dig att bestämma!


Trixie Dog Activity Hinderset

Trixie Dog Activity Hinderset

Är din hund en imponerande idrottare? Du kanske vill ge hunden ett roligt sätt att träna genom att sätta upp din egen hund-hinderbana! Detta agilityhinder från Trixie ger möjlighet till hoppning, slalom och har en praktisk väska för att kunna transporteras! Börja ditt hundagilityträningsäventyr med detta kit, eller spana in fler agilityhinder som vi rekommenderar.

Roliga tider garanteras!


PetSafe Ricochet Elektronisk Hundleksak

Denna elektroniska interaktiva hundleksak uppmuntrar hunden att gå fram och tillbaka mellan två bollar när varje boll turas om att pipa! Leksaken är perfekt för hundar som älskar pipiga leksaker och bollar!

PetSafe Ricochet Elektronisk Hundleksak

PetSafe Ricochet hundleksak är faktiskt två bollar, som använder Bluetooth-anslutning för att synkroniseras tillsammans.

När din hund rullar en boll, kommer den andra sällskapsbollen att börja gnissla, vilket uppmuntrar din hund att springa fram och tillbaka mellan de två bollarna för att ha kul och bränna sin energi!

Detta är den perfekta husdjurspresenten till hunden som verkar ha alla tänkbara leksaker – de har aldrig sett något liknande förut!


Stickad mysig tröja

Stickad mysig tröja

Denna mysiga stickade tröja från Dogman kommer att hålla hundarna varma och moderiktiga hela vintern! Tröjan kommer i flera olika festliga mönster, så att du kan välja din favoritdesign.

Flera storlekar finns tillgängliga baserat på rygglängd, så se till att mäta din hund innan du köper.


Personlig matskål med eget motiv

Personlig matskål med eget motiv

Hundskålar är något som används mer eller mindre dagligen, så varför inte investera i en alldeles unik sådan?

Dessa personliga hundskålar gör att hunden kan känna sig som hemma på en helt ny division.

Den är inte heller särskilt dyr, vilket gör det till en given present eller gåva till såväl hundägare som hundar!


Hundskor – Räddaren för Sveriges vintrar

Hundskor

Åh, vädret utanför är hemskt – åtminstone om du bor i Sverige.

För hundar som tillbringar vintrar i slask och salt är skor designade för hundar precis det som skyddar tassarna från klåda, irritation, kyla och saltbrännskador. Hundskor har nästan blivit ett måste under Sveriges kalla vintrar.

Dessa hundskor från MOKCCI använder ett vattentätt material och halkfria sulor för att hålla din hunds tassar säkra och stabila i en mängd olika terräng. De finns i flera färger och storlekar, och de är lämpliga för både små och stora hundar.

Kom bara ihåg att många hundar inte tål att bära dessa saker – så de är egentligen bara bäst för toleranta hundar eller för ägare som kan ta sig tid att göra sin hund okänslig för tossorna långsamt och med stort tålamod!


LickiMat

LickiMat

Lickimat är en unikt designad hundmatmattor som ger hundar något att slicka och knäppa för att lugna sig själv vid middagen.

Dessa slickmattor är giftfria mattor som kan användas med exempelvis jordnötssmör, yoghurt, pumpapuré, våtfoder eller mjuka, våta godsaker.

Slickningsaktiviteten är utmärkt för att distrahera din hund från läskiga händelser som okända besökare och åskväder, och därigenom minska stressen och hjälpa din hund att hålla sig lugn och fortsätta.

Den strukturerade mattan hjälper också till att hålla din hunds tänder rena och förbättra andningen, och fungerar som en sorts tungskrapa! Det bästa av allt är att denna ovanliga långsamma matare är väldigt prisvärd, vilket gör den till en fantastisk, enkel present till din hund eller en annan ägare.

Mattan finns i flera stilar och storlekar beroende på ditt husdjur – du kan till och med ta ett tvåpack för att experimentera med olika texturer!

Läs mer i vårt test av slickmattor.


Fluga till hunden

Fluga till hunden

Dessa söta små flugor från Little&Bigger är det perfekta sättet att klä upp din hund för speciella tillfällen. Denna snygga halsband finns i flera storlekar och utföranden, vilket gör det enkelt att se till att din hund ser stilig ut.

Ett måste för alla stilmedvetna hundar!


Popcorn för hundar

Popcorn för hundar

Känner du dig frestad att bjuda hunden på lite snacks på en fredag eller lördagkväll men vet att det inte är det bästa för honom?

Då har vi här lösningen – popcorn som är gjorda för hundar. Dessa är snälla mot hundmagen och undviker de hundfisar som annars brukar uppträda med vanliga popcorn. De har dessutom endast naturliga ingredienser i form av majs, gurkameja och olivolja.

Perfekt för alla mysälskare!


Kurgo Wander Hammock Baksätesskydd för hund

Kurgo Wander Hammock Baksätesskydd för hund

Kurgo Wander baksätesskydd gör det enklare än någonsin att ta din hundkompis med dig runt på stan!

Den är lätt att installera och justerbar samt är effektiv för att skydd din bils baksäte från smuts, mjäll och andra hund-tillbud tack vare sin smart hängmatteform.

Baksätesskyddet är slitstarkt, vatten- och smutsavvisande och kan fällas ihop för att en människa kunna sitta bredvid i baksätet. Detta är den perfekta presenten för ägare som alltid är på språng med sin fyrfotade vän.

För mindre hundar, överväg att skaffa din hund en bilstol för att hjälpa dem att hålla sig säkra när de åker runt i bilen med dig!


GPS Tracker för hunden

GPS Tracker för hunden

Känner du en hund som en guttaperkaboll? Se till att din busiga hund alltid är säker med Tractive GPS Tracker för hundar.

Fäst helt enkelt GPS-halsbandet för husdjur på din hund och använd Tractives följeslagarapp för att övervaka din hunds plats.

Du får telefonaviseringar när din hund kommer ut, och du kan till och med övervaka ditt husdjurs träningsnivåer för att se till att hunden får den träning han behöver för att hålla sig frisk.

 • Virtuellt staket som du kan begränsa din område att röra sig inom, för att du ska ha full kontroll över läget.
 • LIVE spårnings- och platshistorik så att du i realtid kan se var din hund befinner sig och var han har varit.
 • Otrolig räckvidd som gör att du kan hitta hunden bland 150 länder, och därmed aldrig tappa bort din hund!
 • Supertålig och vattentät! Nästan förstörbar och 100% vattentät.

Musher's Secret

Musher’s Secret

Vintern kan vara riktigt tuff för din hunds tassar! Hjälp din hunds tassar att hålla sig varma och skyddade med Musher’s Secret – en vaxbaserad kräm som skyddar tassarna från sand, het trottoar, is och salt.

Det används ofta med slädhundar, med canicross, och med bikejoring och skijoring (skidåkning med hundar). Detta är det ultimata för aktiva utomhushundar!


Hundvattenflaska

Hundvattenflaska

Känner du en hund och hundägare som båda är friluftsentusiaster? Överväg att skaffa dem lesotc vattenflaska för hunden, perfekt för fyrbenta och tvåbenta vänner.

Denna vattenflaska för hund har ett speciellt lock som kan användas som en bärbar vattenskål för hundar, vilket säkerställer att både människor och hundar förblir säkra och hydrerade när vatten inte är lättillgängligt. Det finns många olika vattenflaskor för hundar att välja mellan, men för vandring och resor är det här det ultimata valet.


Hundkoppel för två hundar

Hundkoppel för två hundar

Kelivi Dubbel hundkoppel är ett praktiskt verktyg för hushåll med flera hundar då det låter dig gå med två hundar i samma koppel utan att vridas och trasslas som lätt händer med vissa andra modeller.

Tillverkad med kraftigt material, reflekterande sömmar och tuggsäkra överdrag, är det här ett utmärkt val för den som går på promenader med flera hundar!

Läs mer: Bästa hundkoppel


Outward Hound Fun Feeder Slo-Bowl

Outward Hound Fun Feeder Slo-Bowl

Snabbt ätande kan vara farligt för hundar – det kan resultera i kvävning och till och med ett livshotande tillstånd som kallas uppblåsthet hos vissa hundar. Men det finns en lösning!

Fun Feeder Slo-Bowl från Outward Hound är en matningsanordning designad för att bromsa snabba ätare (denna påstår sig tvinga hundar att äta så mycket som 10 gånger långsammare än normalt)!

Att äta långsamt och jobba för sin mat är inte bara bra för din hunds fysiska hälsa – det finns även mentala fördelar. Det kan även ge lite krydda och utmaning till en annars tråkig dag.

Fun Feeder Slo-Bowl är gjord för att passa nästan alla befintliga hundmatskålar, så det är bara att hälla i din hunds favoriträtt och låt honom jobba!


Trixie Löparbälte med Expanderlina

Trixie Löparbälte med Expanderlina

Känner du någon som älskar att springa med sin hund? Eller så kanske du är den som springer landet runt med din fyrbenta kompis bredvid dig. Hur som helst, ett handsfree-koppel för hundar, eller ett midjebälte som det ofta kallas, kan vara en game changer för den som gillar att jogga med sin hund.

Detta löparbälte från Trixie är ett bra ställe att börja på. Kitet innehåller en sele för ägarens midja och en bungee-lina som förbinder löparen med hundens sele.

När du har fått grunderna av handsfree-joggning av hundar, överväg att prova på canicross – en sport där hundar och människor springer som ett lag, med din hund som drar dig för att hjälpa dig ta dig över mållinjen!


Ruffwear Vert Vintertäcke

Ruffwear Vert Vintertäcke

Ruffwear är ett populärt märke för seriösa hundmänniskor – allt de gör är riktigt pålitligt, och deras Vert vintertäcke är inget undantag!

Denna isolerade vattentäta jacka håller din hund varm oavsett hur kyligt det är. Den är till och med designad för att ge höft- och lårtäckning för extra värme, och täckets koppelportal gör att den kan bäras över en sele utan några problem.


Thundershirt

Thundershirt

Thundershirt är ett absolut måste för stressade hundar. Hundägare hyllar det här innovativa plagget som sveper runt din hunds kropp och hjälper honom att känna sig trygg och säker i stressiga situationer.

Oavsett om du hanterar separationsångesträdsla för fyrverkerier eller stress från stormar, har Thundershirt visat sig vara till hjälp för många hundar.

Läs mer i vårt test av Thundershirt här.


Sleepypod Hundresväska

Sleepypod transportväska låter ägare transportera sin hund med stil! Hundar kommer att vara mer än nöjda över att få resa i denna väska, och den är anpassad för IATA (International Air Transport Association) som flygväska för hundar.

Sleepypod Hundresväska

Den har en otroligt snygg design och är perfekt för både bil- och flygresor.

För andra transportalternativ, kolla in vår guide om de bästa bärselarna eller vårt inlägg om hundcykelkorgar.


Lugnande Droppar Hund

Lugnande Droppar

Är din hund lite orolig? Du kanske vill överväga att prova lugnande hjälpmedel, som dessa avkopplande lugnande droppar från Animigo!

Dessa droppar är bra för att lugna ned din din hund, men det som också är riktigt coolt är att de har en nöjdhetsgaranti som innebär att du får tillbaka pengar om du inte är nöjd med produkten.

Läs mer om lugnande till hunden.


Kerbl Matbar ECO

Kerbl Matbar ECO

Gör livet lite lättare för den där äldre hunden i ditt liv genom att förse honom med en förhöjd matningsstation! Denna matbar har även möjlighet att förvara fodret under, vilket gör det ett effektivt och smart sätt att bespara utrymme och gömma undan foderförpackningarna! 

Förhöjda mat- och vattenskålar är fantastiska presenter till äldre hundar, vars artrit och rörlighetsproblem gör det svårare för dem att böja sig för att äta och dricka.

Förhöjda matskålar för hundar är dock inte bara för äldre – de är också bra för yngre hundar för att hjälpa dem att behålla en korrekt hållning och friska leder.


Ortopedisk hundsäng

Ortopedisk hundsäng

Din hund kan uppskatta en varm, bekväm säng så mycket som du kan! Även om det finns ett brett utbud av färgglada, söta och mysiga sängar för hundar, är ett populärt val som vi absolut älskar denna ortopediska hundsäng.

Med 5 cm av komfort och ortopediskt hundvänligt minnesskum blir det din hunds nya favoritställe. Hundsängen finns i flera olika storlekar och färger, så att du kan hitta det perfekta för alla olika hundar.

Om du är ute efter en hundsäng, överväg att kolla in våra topp 4 rekommenderade hundsängar. Detta är en, men det finns många andra favoriter också!


Hundtrappa

Det kan vara riktigt tufft att se våra hundar bli gamla och se dem kämpa för att hoppa upp på soffor och sängar som de en gång enkelt höll på med.

Hundtrappa

För ägare som vill tillåta sina åldrande eller rörelsehindrade husdjur att lättare komma åt sängen eller soffan, är denna hundtrappa från Dibea ett utmärkt val!

Dessa eleganta, vadderade tygtrappor är bekväma med tillräckligt med grepp för att tillåta ett ostadigt husdjur att navigera dem med tillförsikt.

Denna hundtrappa är framförallt gjord för mindre hundar, men det finns även bra hundtrappor för större hundar. 

Dessutom borde det grå stiliga tyget matcha de flesta moderna dekorer och kommer att passa bra in i en mängd olika hem. Vi är definitivt förälskade i denna prisvärda lilla trappa!


Byggsats – bygg din egen hund!

Byggsats - bygg din egen hund!

För den som kanske är pälsallergiker eller är allmänt byggintresserade så finns det tack och lov en byggsats som gör att man kan bygga en hund med närmare 1000 små byggklossar.

Det finns fyra olika hundraser att välja mellan. I början kan det kännas klurigt att bygga den, men med tid och tålamod så kommer det inte vara några problem. Helt klart underhållande för den som gillar att stimulera sin hjärna lite extra!

För den som inte gillar att bygga själv utan helt enkelt vill köpa en färdig radiostyrd hund så finns det också som alternativ. Lexibook Power Puppy är en av de bästa enligt tekniksajten Allradio.se.


Little&Bigger Indoor Potty Patch

Little&Bigger Indoor Potty Patch är en innovativ, unik hundtoalett gjord av konstgjort gräs för att simulera utomhuskänslan!

Little&Bigger Indoor Potty Patch

Den är perfekt för kräsna hundar som inte kommer att ta hand om valpmattor i plast, och den är särskilt praktisk för hemmaträning eftersom Little&Bigger Indoor Potty Patch fungerar som en enkel och naturlig språngbräda till den stora bakgården.

Little&Bigger Indoor Potty Patch är också idealisk för ägare som bor i höghus och som fruktar att marschera genom snöslask och slask varje morgon för sin hunds toalettpaus. Även om din hund förstås fortfarande behöver ta sig ut och gå, kan Little&Bigger Indoor Potty Patch åtminstone hjälpa till att begränsa dessa besvärliga resor, särskilt under vintermånaderna.


Interpret tuggleksak för hundar

Interpret tuggleksak för hundar

Denna dinosaurieformade hundleksak från Interpret är den perfekta förhistoriska presenten till din hund! Dess skonsamma tandnubbar gör denna tuggleksak mycket rolig för din hund, och de hjälper till att hålla din hunds tänder rena och friska.

Dessutom är det en dinosaurie, vilket alltid är fantastiskt!


StarMark Bob-A-Lot interaktiv hundleksak

StarMark Bob-A-Lot interaktiv hundleksak

Godisdispenserande hundleksaker som StarMarks Bob-A-Lot är fantastiska presenter till hundar vars ägare måste lämna dem ensamma hemma – dessa leksaker som dispenserar godis hjälper till att hålla hundar sysselsatta och utmanade när de är på egen hand.

Inte såld på Bob-A-Lot? Kolla in vår lista över våra favorithundleksaker från KONG för fler alternativ – där finns något för alla!


DNA-test för hunden

DNA-test för hunden

DNA-tester är mode nuförtiden, eftersom individer är angelägna om att upptäcka sina outsägliga härkomster. Tja, det är ingen överraskning att vi också vill förfölja vårt älskade husdjurs härkomst, och tack och lov för det finns det hund-DNA-tester också!

Det finns flera hund-DNA-testsatser på marknaden, men vårt bästa val är definitivt Wisdom Panel.

Wisdom Panel DNA-test är det bästa när det gäller hundgenetik. De testar för över 350 raser och sorter och har världens största DNA-databas över hundar. Testet screenar även över 25+ medicinska komplikationer inklusive läkemedelskänsligheter som MDR1.

Det är värt att notera att hund-DNA-tester kan ge riktigt värdefull information om din hunds beteenden. Det kan till exempel förklara varför din hund skäller så mycket – han kanske har någon hund i sig! Den här typen av information kan sedan låta dig skapa en mer anpassad träningsplan som är skräddarsydd efter din hunds inneboende instinkter.

Du kommer att lära dig din valps förväntade vuxenvikt och storlek och upptäcka rashistorien för din hunds far- och morföräldrar. 

DNA-tester för hundar är ganska häftiga presenter till ägare som älskar sina hundar (särskilt hundägare som kanske inte känner till sin hunds genetiska bakgrund).


Stort Hundgosedjur

Stort Hundgosedjur

Vissa får aldrig nog av hundar, och om du är eller känner någon sådan så kan det inte bli fel med ett stort hundgosedjur! Detta gosedjur är av rasen golden retriever och är riktigt trevlig att ha i sängen eller soffan att mysa med.

Det finns många olika gosedjur i form av hundar, så du kan definitivt hitta något för varje hundälskare.

Bloggtoppen logga