Om oss

Underbara Hund grundades i slutet av år 2020, då under namnet Hundfixarn, som ett svar på ett behov av att förstå och hitta de bästa hundrelaterade produkterna och informationen på ett snabbt och enkelt sätt. På Underbara Hund är vårt mål nämligen att ge läsarna de allra bästa resurserna och informationen om hundskötsel, för att hjälpa ägare att bättre ta hand om sina fyrbenta vänner. Vi tror trots allt att människans bästa vänner förtjänar det bästa möjliga omhändertagandet!

Vår mission

Vår mission är att ge läsarna de allra bästa resurserna och informationen om hundar och hundskötsel för att hjälpa ägare att bättre ta hand om sina fyrbenta vänner. Detta gör vi för att vi tycker att människans bästa vänner förtjänar det bästa omhändertagandet.

Vi täcker ett brett spektrum av ämnen, från hundnäring, kost, trimning och övergripande hälsa till träningsresurser, beteendeproblem, utrustningsrekommendationer och rasprofiler.

Vi tar avstånd från olämpliga produkter

Vetenskaplig forskning om hundbeteende har visat att positiv förstärkning och träning utan våld är det mest effektiva, säkraste sättet att träna en hund.

Underbara Hund är stark förespråkare av våldfria träningsmetoder som inte använder aversiva metoder som tagghalsband, strypkoppel, elhalsband eller hårda koppelkorrigeringar, vilket har visats öka stress och ångest, skada relationen mellan hund och ägare och potentiellt öka aggression.

Vi kan (sällan) ha innehåll om dessa verktyg och metoder, men alltid med syftet att utbilda och visa varför sådana verktyg inte rekommenderas och orsakar mer skada än nytta.

Vetenskapligt underbyggd information

Det finns mycket falsk information på internet när det gäller hundar och hur man ska ta hand om dem. På Underbara Hund ger vi bara dig den forskningsbaserade sanningen och lämnar bort myterna. Vi visar dig studierna som stöder våra ståndpunkter så att du själv kan kontrollera faktan, om du skulle vara osäker.

Vi samråder med experter i verkliga livet för att säkerställa att du får den bästa och mest pålitliga informationen, och granskar noga var vi hämtar vår information från.

Vårt team

Filip Orestav, Grundare

Filip på Hundfixarn

info@underbarahund.se

Filip är grundaren av Underbara Hund, och grundade sajten i slutet av år 2020. Till en början var det ett hobbyprojekt, men allteftersom tiden gick så blev det mer och mer seriöst.

Med sitt stora intresse för djur, hundar, ekonomi och teknik har lämpar han sig väl för att skriva och rekommendera olika produkter. Han förstår vad som skiljer en bra produkt från en dålig, och kan effektivt göra research för att snabbt sålla värdefull information bland bruset. När Filip inte arbetar med Underbara Hund så studerar han till civilingenjör inom industriell ekonomi med datainriktning, vilket förbättrar såväl hans analytiska och kritiska förmåga. Till vardags gillar han att gå promenader – gärna med en hund eller två!


Hur vi tjänar pengar

Underbara Hund får sina intäkter genom att delta i flera affiliate-program, vilka ger oss en liten provision när vi skickar dem trafik som genererar en försäljning. Vi har ibland också displayannonser på webbplatsen som hjälper till att generera ytterligare intäkter.

Det är på detta sätt vi har möjlighet att upprätthålla hemsidan, betala vår personal och hålla ljuset tänt. Var trygg i vetskapen om att vi alltid sätter dig och din hund före vinst – vi rekommenderar aldrig produkter, träningsresurser eller verktyg som vi anser vara osäkra eller oetiska. Även när vi får betalt för att granska produkter (vi har dock aldrig gått med på något sådant hittills) gör vi alltid det objektivt och med våra läsare i åtanke. Vi avslöjar alltid eventuella problem eller nackdelar med en produkt som vi granskar, oavsett eventuell sponsoravgift.

Målet för varje företag är att generera intäkter, men vi lovar på Underbara Hund att det aldrig kommer att ske på bekostnad av dina pälsklädda vänners välbefinnande!

Hur vi utför våra tester

Mycket av vårt innehåll på Underbara Hund är just tester, vilka i regel genomförs enligt följande process:

  1. Identifiering av populära produkter: Vi går igenom butiker, tester, recensioner, forum, nyheter och videos för att hitta de mest populära och högst betygsatta produkterna.
  2. Test och recension: Vi testar och recenserar produkterna, i den utsträckning vi har tillgång till dem.
  3. Konsumentfeedback: Vi genomför efterforskning för att ta reda på vad andra konsumenter tycker och vilka erfarenheter de har med produkterna, oavsett om vi har tillgång till dem eller ej.
  4. Filtrering: Vi filtrerar ut de produkter som inte håller måttet och behåller de som har fått högst betyg från oss och andra recensenter.
  5. Slutgiltig recension: Vi sammanställer den slutgiltiga recensionen för varje produkt som inkluderas i vårt ”bäst i test”, baserat på våra och utomstående testares erfarenheter och åsikter.

Identifiering av populära produkter

Processen börjar med en bred sökning av vilka produkter som finns på marknaden. För att snabbt kunna identifiera vilka produkter som kan tänkas hålla måttet genomför vi omfattande research genom olika källor, inklusive Amazon, Pricerunner, Prisjakt, The Spruce Pets, Chewy, Insider och Tech Gear Lab, för att ge en bred och detaljerad bild av varje produkt.

Utvärdering

Vi väger våra egna åsikter mot andras recensioner för att erbjuda en mångsidig och omfattande utvärdering. Ingen åsikt anses tyngre än den andra, och vi strävar efter att identifiera både styrkor och svagheter hos varje produkt. Om du vill dela med dig av din åsikt om en speciell produkt, är du välkommen att kontakta oss. Vi välkomnar alltid våra läsares feedback.

Våra egna tester

Underbara Hund har inte tillgång till alla produkter i våra recensioner. Vi genomför således både egna tester och förlitar oss på externa recensioner när vi inte har tillgång till produkterna. Vi säkerställer att det finns tillräckligt med omdömen och utvärderingar från oberoende källor för varje produkt. Våra egna tester är alltid objektiva och ärliga, och vi tar inte emot kompensation för att skriva positiva recensioner. Tillverkarens påverkan på testresultaten undviks, och om en produkt inte uppfyller förväntningarna, kommer recensionen att återspegla detta.

Företagsinformation

Underbara Hund är en del av Promotely AB, ett bolag som föddes år 2022. Vi siktar på att växa snabbt och kunna skapa flera informativa hemsidor för att hjälpa människor runtom i Sverige att hitta korrekt information och de bästa produkterna för sina behov. Vill du vara med på resan? Vi är alltid ute efter nya talanger – spana in vår karriärsida.

Bloggtoppen logga